tabafbeeldingen-bioenergysolutions-zakelijk-hoofd

Biomassa voor bedrijven

Voor het tegengaan van oplopende energiekosten is het toepassen van een biomassa cv-ketel een uitstekende oplossing. De toestellen van GUNTAMATIC hebben een vermogen tot 1000 kW voor een maximaal comfort.

Bespaar minimaal 40% op uw energierekening
Biomassa energie is het duurzame antwoord op de stijgende gas- en olieprijs. Met een levensduur van maar liefst 30 jaar en een terugverdientijd tussen de 2 en 10 jaar, is een biomassa toestel van GUNTAMATIC een betrouwbare investering. U kunt meer dan 40% besparen op uw huidige energiekosten.

De voordelen van biomassa energie:

  • CO2 neutraal en milieuvriendelijk
  • tot 60% voordeliger stoken
  • oneindige voorraad en hernieuwbaar
  • biomassa brandstoffen kunnen zelf verbouwd worden
  • onafhankelijk van de mondiale gas- en olievoorraad

Werking
Het doel van een biomassa cv-ketel is hetzelfde als een ‘normale’ cv-ketel, namelijk verwarmen. Een biomassa ketel verbrandt in tegenstelling tot gas- of oliegestookte ketels, duurzame brandstoffen zoals pellets of houtsnippers. Deze brandstoffen zijn opgeslagen in een voorraadvat en worden getransporteerd naar de brander. De uiteindelijke verbranding vindt plaats door de toevoer van lucht. Dankzij verbranding worden er hete gassen geproduceerd, die zorgen voor de verwarming van water en ruimtes. De afvoer van de rookgassen worden via een schoorsteen afgevoerd.

Installatie in uw bedrijfspand
Bio Energy Solutions heeft door heel Nederland een uitgebreid dealernetwerk voor een professionele en vakkundige installatie van biomassa cv-ketels. Zo is er altijd wel een installateur bij u in de buurt. Onze installateur komt altijd bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en maakt een gedegen plan voor de plaatsing van uw installatie.

Maak afspraak

TabAfbeeldingen_BioEnergySolutions_Zakelijk_Naast

Top