tabafbeeldingen-bioenergysolutions-particulier-hoofd

Biomassa installatie in huis

Het verwarmen van uw huis door het gebruik van biomassa energie is kostenbesparend, mileuvriendelijk en duurzaam. Kenmerkend voor de cv-ketels van GUNTAMATIC is de hoge kwaliteit, het gebruikersgemak en het robuuste ontwerp. Biomassa is de overkoepelende benaming voor hernieuwbare, milieuvriendelijke en duurzame brandstoffen.

Bespaar minimaal 40% op uw energierekening
Biomassa energie is het duurzame antwoord op de stijgende gas- en olieprijs. Met een levensduur van maar liefst 30 jaar en een terugverdientijd tussen de 2 en 10 jaar, is een GUNTAMATIC een betrouwbare investering. U kunt meer dan 40% besparen op uw huidige energiekosten.

De voordelen van biomassa energie

  • CO2 neutraal en milieuvriendelijk
  • Tot 60% voordeliger stoken
  • Oneindige voorraad en hernieuwbaar
  • Biomassa brandstoffen kunnen zelf verbouwd worden
  • Onafhankelijk van de mondiale gas- en olievoorraad

Werking
Het doel van een biomassa cv-ketel is hetzelfde als een ‘normale’ cv-ketel, namelijk verwarmen. Een biomassa ketel verbrandt in tegenstelling tot gas- of oliegestookte ketels, duurzame brandstoffen zoals pellets of houtsnippers. Deze brandstoffen zijn opgeslagen in een voorraadvat en worden getransporteerd naar de brander. De verbranding vindt plaats door de toevoer van lucht. Dankzij verbranding worden er hete gassen geproduceerd, die zorgen voor de verwarming van water en ruimtes. Rookgassen worden via een schoorsteen afgevoerd.

Installatie bij u thuis
Bio Energy Solutions heeft door heel Nederland een uitgebreid dealernetwerk voor een professionele en vakkundige installatie van biomassa cv-ketels. Zo is er altijd wel een installateur bij u in de buurt. Onze installateur komt altijd bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en maakt een gedegen plan voor de plaatsing van uw installatie.

Maak afspraak

TabAfbeeldingen_BioEnergySolutions_Particulier_Naast

Top